Klantverhalen

Vijf jaar geleden ontwikkelde leraar bewegingsonderwijs Sjors Elsinghorst, samen met internetondernemer Jeffry Roest, de Sportfolio App.

Als kersverse ondernemer had hij destijds niet durven dromen van het enorme succes: het digitale leerlingvolgsysteem is inmiddels al bij 90 middelbare scholen – in Nederland én België – geïmplementeerd.

Sjors over Inzicht

Toen hij op 15-jarige leeftijd in aanraking kwam met het slagersvak, was er geen ontkomen meer aan. Michel van Elten ontdekte zijn passie.

En dat is het nu – bijna 30 jaar later – nog steeds. Eén verschil: hij staat sinds 2007 zelf aan het roer. Van zijn eigen onderneming: Slagerij Van Elten in Ermelo.

Michel over Inzicht

Hij heeft de pensioengerechtigde leeftijd ruimschoots bereikt, maar aan stoppen met werken moet hij niet denken. ‘Pensioen? Wat is dat?’

Rasechte ondernemer in hart en nieren – Jim Bary – vertelt over het ondernemerschap én zijn reeds jarenlange samenwerking met Inzicht.

Jim over Inzicht

Een van onze kersverse cliënten is Hans Ligtermoet, met zijn bedrijf Evenementenhelpdesk.nl. Hij heeft recent gekozen voor het beste van twee werelden: ondernemen én genieten.

Alhoewel dat laatste in eerste instantie niet helemaal in de planning lag…

Hans over Inzicht


Met inzicht bereik je meer

Nodig uzelf vandaag nog uit voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor. Zetten wij de koffie vast klaar.

Zien we u snel?