Tijd voor andere energie

Financiële planning
Hoe staat het met uw pensioenopbouw en/of vermogensopbouw gesteld? Kunt u na uw pensioen – financieel gezien – maximaal genieten? Is het wellicht handig om de oudedagsvoorziening in uw bv, bij een pensioenverzekeraar of elders onder te brengen? En wat gebeurt er met het door u opgebouwde pensioen na een (eerdere) scheiding? Zomaar een paar vragen waarop u wellicht niet meteen het antwoord op weet. Of waarvan u niet zeker weet of u de juiste keuze(s) hebt gemaakt.

Wilt u écht weten waar u aan toe bent? Hoe uw pensioen uit gaat pakken, of dat het wellicht slimmer is om aan extra vermogensopbouw te doen? Neem gerust contact met ons op voor een onafhankelijk, op maat gesneden advies.

Pensioenadvies
Als adviseurs en collega-ondernemers kennen wij het klappen van de zweep. De kansen. De risico’s. De pieken, de dalen, de mooie – én minder mooie – kanten van het ondernemerschap.

Of u nu wilt of niet, er komt een tijd dat u ermee zult stoppen. En heeft u dan alles wel goed geregeld? Onze financieel en fiscaal specialisten adviseren u graag.

Vermogensopbouw
Een belangrijk onderdeel van een financiële planning is vermogensopbouw. Inzicht brengt uw financiële situatie tot in de puntjes in kaart en adviseert u over de mogelijke keuzes bij vermogensopbouw.

Voor de juiste balans tussen kansen en risico’s. En een optimaal rendement. En vermogen.

Hans Ligtermoet

Michel van Elten

Sjors Elsinghorst

‘Het was een van de beste adviezen. Ooit.’

‘Je hebt er geen omkijken meer naar.’

‘Een significante bijdrage aan ons ondernemerssucces.’

Een van onze kersverse cliënten is Hans Ligtermoet, met zijn bedrijf Evenementenhelpdesk.nl. Hij heeft recent gekozen voor het beste van twee werelden: ondernemen én genieten.

Alhoewel dat laatste in eerste instantie niet helemaal in de planning lag…

Hans over Inzicht


Estate planning
Wat gebeurt er met mijn onderneming als ik (plotseling) kom te overlijden? En hoe kan ik de (erf)belasting zoveel mogelijk beperken? Het zijn bekende vragen die – bij elke ondernemer – zo nu en dan door het hoofd spelen. 

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Zo heeft u meteen een idee wat er bij vermogensplanning of een overlijden komt kijken. En wat u kunt doen om alles uit uw pensioen, vermogen, bedrijfsoverdracht en erfenis te halen. Voor uzelf, en uw nabestaanden.

Met inzicht bereik je meer

Nodig uzelf vandaag nog uit voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor. Zetten wij de koffie vast klaar.

Zien we u snel?