Je eigen bedrijf starten

Een vliegende start
Bij het starten van een onderneming komt best wat kijken. En zijn er veel vragen te beantwoorden, voordat u naar de Kamer van Koophandel gaat. Denk aan:

  • Welke rechtsvorm kies ik?
  • Heb ik een boekhouder, fiscalist en/of accountant nodig?
  • Hoe schrijf ik het perfecte ondernemingsplan?
  • Wat is de financieringsbehoefte en hoe vraag ik die aan?
  • Zijn er subsidies die ik slim kan benutten?

Inzicht adviseert ondernemers bij allerhande strategische, financiële, fiscale én administratieve vraagstukken. Samen met u tackelen we elke hobbel. Zetten we elke stap. Voor een vliegende start van uw bedrijf.

Eerlijk, onafhankelijk advies
Vertrouwen moet je verdienen, dat weten we als geen ander. Zie inzicht als uw persoonlijke sparringpartner. Bij wie u met elke vraag terecht kunt, integriteit en geheimhouding in het DNA zit.

Aangesloten bij NBA
Elke accountant in Nederland is gehouden aan de VGBA – Verordening Gedrags- & Beroepsregels Accountants – van de NBA, onze belastingadviseurs zijn aangesloten bij het RB. Zo bent u verzekerd van een eerlijk, onafhankelijk en vertrouwelijk advies. Wel zo’n fijn idee.

Zie ons als uw vertrouwenspersoon op moreel, fiscaal en financieel gebied. Zo kunt u zeker, vrij en met een gerust hart ondernemen. Nu, en later.

Onze diensten

Maximaal rendement
Als startende ondernemer heeft u uw handen vol, wilt u zich volledig kunnen focussen op uw onderneming.

Wilt u meer tijd overhouden? Op de juiste tijd de juiste stap zetten? Na uw start de bedrijfseconomische waarde van uw onderneming verder verhogen? Onze accountants, adviseurs en fiscalisten helpen u graag aan slimme adviezen en het voeren van een dito administratie. 

En of u nu alleen de boekhouding of salarisadministratie uit wilt besteden, op zoek bent naar een strategische sparringpartner, of op zoek bent naar een uitgekiend fiscaal en/of financieel advies: bij inzicht zit u goed. Zakelijk en particulier, hoe dan ook.

Klantverhalen

Hans Ligtermoet

Michel van Elten

Sjors Elsinghorst

‘Het was een van de beste adviezen. Ooit.’

‘Je hebt er geen omkijken meer naar.’

‘Een significante bijdrage aan ons ondernemerssucces.’

Vijf jaar geleden ontwikkelde leraar bewegingsonderwijs Sjors Elsinghorst, samen met internetondernemer Jeffry Roest, de Sportfolio App.

Als kersverse ondernemer had hij destijds niet durven dromen van het enorme succes: het digitale leerlingvolgsysteem is inmiddels al bij 90 middelbare scholen – in Nederland én België – geïmplementeerd.

Sjors over inzicht

Esmée • Inzicht Fiscalisten & Accountants Ermelo

Uw stap vooruit
Heeft u als startende ondernemer eigenlijk wel een accountant nodig? Welke voordelen heeft het inschakelen van een accountant ten opzichte van een boekhouder? En wat kost dat eigenlijk?

Bespaar tijd, onnodige stress en haal maximaal financieel voordeel uit uw bedrijf met Inzicht. Zo heeft u altijd alles op orde, voor een eerlijke prijs. Beloofd.

Met inzicht bereik je meer

Nodig uzelf vandaag nog uit voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor. Zetten wij de koffie vast klaar.

Zien we u snel?