Belastingen

Een goede fiscalist is een expert op het gebied van belastingen, op basis van de meest recente belastingwetgeving. Samen met Inzicht Fiscalisten & Accountants zorgt u voor:

 • Toepassing van alle relevante fiscale regelingen
 • De meest gunstige fiscale constructie
 • Een fiscaalvriendelijke bedrijfsstructuur

… zodat u zo min mogelijk belasting betaalt. Want elke euro is er één, toch? 

Aftrekposten benutten
Met name op het gebied van aftrekposten laten mensen vaak veel belastingvoordeel liggen. Wilt u fiscaal zo slim mogelijk ondernemen, schenken, doneren, bezuinigen en/of aangifte doen? Er zeker van zijn dat geen fiscale regeling of vrijstelling over het hoofd wordt gezien? Met Inzicht komt u altijd goed beslagen ten ijs. U heeft er recht op.

Fiscale wet- en regelgeving
De fiscale wet- en regelgeving is best complex, die verandert ook nog continu. Door de permanente educatie van onze accountants, administratie- en belastingconsulent(en) beschikken wij altijd over de meest actuele kennis. En bent u gegarandeerd van het beste advies.

Fiscale werkzaamheden 
Werkzaamheden die onze belastingadviseurs – naast het geven van een gepast belastingadvies op basis van uw persoonlijke situatie – o.a. graag voor u verrichten zijn:

 • Het verzorgen van (al) uw belastingaangifte(n)
 • Het controleren van aanslagen
 • Het controleren van jaarrekeningen op fiscale aspecten
 • Het schrijven van bezwaarschriften
 • Het indienen van beroepschriften
 • Het bijhouden van fiscale wijzigingen en ontwikkelingen
 • Het uitleggen, toelichten en toepassen van relevante fiscale wet- en regelgeving
 • Het uitdenken van een slimme fiscale strategie of koers

Inzicht Fiscalisten & Accountants is aangesloten bij de brancheverenigingen Register Belastingadviseurs (RB), de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en Fiscount: een samenwerkingsverband van accountants, fiscalisten, juristen en aanverwante specialistische zakelijke dienstverleners.

Voldoe eenvoudig aan uw fiscale compliance verplichtingen. En maak gelijk slim gebruik van de nodige vrijstellingen, aftrekposten en diverse doorschuiffaciliteiten. Met Inzicht.

Van cijfers naar succes.

Fiscale strategie
In hoeverre sluit uw fiscale strategie aan bij uw missie, kernwaarden, MVO-beleid en/of de visie van uw stakeholders? Wat is de impact van uw ondernemingsvorm, bepaalde strategische beslissingen, fiscale en/of financiële structuren op de fiscale positie van u en uw bedrijf? 

Een goede fiscale strategie gaat verder dan het optimaliseren van de belastingdruk. Onze Register Belastingadviseurs (RB) denken graag met u mee.

Voor een doordachte, weloverwogen belastingstrategie. Die naadloos past bij (de moraal van) u en uw bedrijf.

Met inzicht bereik je meer

Nodig uzelf vandaag nog uit voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor. Zetten wij de koffie vast klaar.

Zien we u snel?