Administratie

De meeste ondernemers zijn niet zo van de boekhouding. Die willen ondernemen! En terecht. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Besteed uw administratie aan ons uit, wij regelen de rest. Met liefde en plezier.

Een slimme boekhouding…
De administratie is misschien wel een van de belangrijkste processen binnen een bedrijf. Het bijhouden van de administratie – ofwel het voeren van een boekhouding – doet u niet alleen om te voldoen aan uw wettelijke en fiscale verplichtingen, maar vooral ook om grip te hebben op uw bedrijf. 

In hoeverre was de begroting (een schatting van de verwachte opbrengsten en kosten) reëel? Hoe heb ik het gedaan ten opzichte van mijn collega’s, ben ik op de goede weg? Wij brengen uw administratie voor u op orde en u weet het. Allemaal.

… is meer grip
Wat past het beste bij uw bedrijf? Volsta ik met een boekhouder, of heb ik ook een accountant en/of fiscalist nodig? Bij Inzicht hoeft u niet te kiezen. Door ons multidisciplinaire team heeft u altijd precies wat u nodig heeft, op elk moment. En… voor een eerlijke prijs.

Administratie

Administratieve diensten
De wereld van de administratieve dienstverlening is ontzettend breed. Een aantal (deel)taken die wij graag voor u overnemen zijn:

 • Het inboeken van inkoop & verkoop
 • Het inboeken van kas- en bankbetalingen 
 • Het voeren van de debiteuren en/of crediteurenadministratie
 • Het verzorgen van de (suppletie) BTW-aangiften
 • Het verzorgen van IB-aangiften
 • Het verzorgen van VPB-aangiften
 • Het aanvragen van toeslagen
 • Het aanvragen van subsidies
 • Het vragen van uitstel voor het doen van aangifte
 • Het opstellen van de balans en verlies- en winstrekening
 • Het maken van een begroting en/of liquiditeitsprognose

… en nog veel meer. 

Online dienstverlening
Als vooruitstrevend accountants- en belastingadvieskantoor passen we graag handige, nieuwe tools en (cloud)software – zoals Visionplanner, Exact en Basecone – toe om het u nóg makkelijker te maken. Te kijken waar het sneller, slimmer of beter kan.

Maximale zekerheid
Onze administratieve medewerkers en/of assistent-accountants brengen de basis volledig op orde, ook bij de complexere financiële en/of fiscaaltechnische vraagstukken bent u verzekerd van het beste advies. Vanzelfsprekend op grond van de meest recente wet- en regelgeving. En dat is pas het begin.

Door onze brede expertise en blik tackelt u elk relevant aspect, waardoor u er alles uithaalt wat erin zit. Op wetgevingstechnisch, financieel én fiscaal vlak.

Zodat u – met een gerust hart – kunt ondernemen.


Bent u wel in balans?
Veel van onze processen zijn geautomatiseerd. Zo geniet u van nóg meer structuur, efficiency en tijdswinst. Tegen zo laag mogelijke kosten.

Heeft u momenteel een boekhouder, en wilt u weten waar nog meer voordeel te halen valt – in administratieve, bedrijfstechnische, financiële en/of fiscale zin? Wilt u er zeker van zijn dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet en elke van toepassing zijnde fiscale regeling (goed) wordt toegepast? 

Kom gerust langs voor een kop koffie, dan heeft u meteen een idee.

Met inzicht bereik je meer

Nodig uzelf vandaag nog uit voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor. Zetten wij de koffie vast klaar.

Zien we u snel?