Je bedrijf laten groeien

Ontdek uw groeipotentie
Onze adviseurs brengen uw groeipotentie in kaart, indien gewenst begeleiden wij u tijdens het groeiproces – stap voor stap. Voor een succesvolle opschaling en zo min mogelijk groeipijnen. 

U wilt uw bedrijf op een verantwoorde manier laten groeien, maar hoe? Ontdek waar uw groeikansen, obstakels én risico’s liggen. Ga voor de ultieme groeistrategie, met inzicht. 

Tijd om te stoppen

Bepaal de succesfactoren
Inzicht helpt u ook bij het bepalen van de succesfactoren. Waar ligt uw kracht? In welk opzicht wilt u groeien? En hoe kunt u uw bedrijf, processen, diensten, producten en/of personeel (nog) slimmer inzetten?

Inzicht brengt alle succes- én faalfactoren voor u in kaart. Zodat uw bedrijf op een gezonde manier kan groeien. Op een manier die naadloos bij u en uw onderneming past. 

Meer grip op groei
Groei gaat soms gepaard met groeistuipen. En dat mag. Hoort erbij. Het is wat anders als die groeistuipen tot groeipijnen leiden. Voorkom groeipijnen met een intelligent uitgedachte groeistrategie. Zo weet u precíes waar u naartoe wilt.

En door meer inzicht weet u ook meteen waar u eventueel moet bijsturen. Voor een soepele groei en een bloeiende toekomst.

Hans Ligtermoet

Michel van Elten

Sjors Elsinghorst

‘Het was een van de beste adviezen. Ooit.’

‘Je hebt er geen omkijken meer naar.’

‘Een significante bijdrage aan ons ondernemerssucces.’

Toen hij op 15-jarige leeftijd in aanraking kwam met het slagersvak, was er geen ontkomen meer aan. Michel van Elten ontdekte zijn passie.

En dat is het nu – bijna 30 jaar later – nog steeds. Eén verschil: hij staat sinds 2007 zelf aan het roer. Van zijn eigen onderneming: Slagerij Van Elten in Ermelo.

Michel over Inzicht

Menno • Inzicht Fiscalisten & Accountants Ermelo

Er zijn verschillende manieren om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Bijvoorbeeld door het vergroten van het marktaandeel, het overnemen van of fuseren met een ander bedrijf, het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en/of bedrijfsstructuur, het professionaliseren van uw personeelsbeleid, aanpassen van de bedrijfsvorm, aantrekken van een passende bedrijfsfinanciering en/of het benutten van subsidiekansen.

Wát uw aspiraties of vraagstukken ook zijn: Inzicht denkt graag met u mee. Staat u bij. Tijdens elke fase van uw ondernemerschap. Wel zo prettig.

Met inzicht bereik je meer

Nodig uzelf vandaag nog uit voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor. Zetten wij de koffie vast klaar.

Zien we u snel?