Home / Over inzicht

Brede dienstverlener

inzicht is een brede, no-nonsense dienstverlener, die veel betekent voor ondernemers in het MKB, vrije beroepers, starters, medisch specialisten en verenigingen c.q. stichtingen. Bijvoorbeeld bij het efficiënt inrichten en (gedeeltelijk) verzorgen van de administratie incl. jaarrekening, aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting. Wij zorgen er wél voor dat uw en onze goede naam nooit ter discussie staat. En dat tegen transparante tarieven, die ver onder die van de grote accountantskantoren liggen. Nog geen klant?

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek!

Ondernemers optimaal adviseren, tegen niet-onnodig hoge kosten. Dat was dé grote droom achter het ontstaan van inzicht, het resultaat van een fusie per 1 januari 2016 tussen VVB Accountants en Administratiekantoor Bovendeur. Resultaat: een modern, regionaal geworteld kantoor met een frisse wind, veel kennis, ervaring en de juiste schaalgrootte (16 medewerkers) om het MKB, zzp-ers, starters, vrije beroepers en verenigingen/stichtingen perfect te kunnen bedienen.

Toegevoegde waarde

Eigenaren Romke van der Veen en Anton Schimmel weten maar al te goed dat ondernemers van nu veel meer van hun accountant verwachten dan het oplepelen van de jaarrekening en het doen van de juiste aangiften. De ‘drive’ om zich te onderscheiden met persoonlijke aandacht en toegevoegde waarde staat bij beiden centraal. Als betrokken en bevlogen ‘leverancier’ van cijfers en kennis, maar vooral óók als sparringpartner. Minimaal één maal per jaar maken wij een afspraak om met u bij te praten. En als u wilt, vaker.